FASCINATION ABOUT קידום אתרים

Fascination About קידום אתרים

Fascination About קידום אתרים

Blog Article



דף הבית » מדריכי קידום בגוגל » מדריך קידום אתרים אורגני: איך לקדם אתר בגוגל?

דניאל ומיכל סופר מקצוענים, מכירים את התחום על כל רבדיו, מוצאים ונותנים פתרונות עם חשיבה מחוץ לקופסה בעולם השיווק הדיגיטלי.

 כמובן שהתייחסנו רק לחלק קטן ממכלול עבודת הקידום האורגני וקצרה היריעה מלפרט לעומק איך ליישם כל אחת מאותן המלצות.

במידה ואתם עובדים על אתר וורדפרס, עשו שימוש בתוספים ייעודיים לשיפור המהירות.

מאד מרוצה מהיחס של החברה ומדניאל במיוחד. האתר של מכבי ראשון לציון שחיה מזמין, קל לתפעול ונתן פוש תדמיתי רציני לאגודה. תודה רבה, ממליצה בחום :)

בהמשך לטכניקה הקודמת נגלה לכם סוד קטן: גם שדרוג של תכנים ישנים באתר שלכם יכול לעשות שינוי גדול. כמובן שזה לא תחליף לתכנים חדשים שצריכים להעלות לאתר, אך חשבו על זה בצורה הגיונית – גוגל מעוניין להציג לגולשים תכנים טובים, רלוונטיים, בעלי ערך ומעודכנים לזמן בו הם מבצעים את החיפוש.

מיטוב שאילתות לדרישות משתמשי מנוע החיפוש. קל לומר שדרישות מנוע החיפוש זהות לדרישות המשתמשים בו - לקבל בצמרת תוצאות החיפוש את תוצאות החיפוש הכי רלוונטיות, מדורגות על פי הסדר היורד של הרלוונטיות שלהן, כאשר הרלוונטיות משקפת את מה שחיפש המשתמש.

אז האמת… כבר זמן מה שאני רוצה לכתוב מדריך מקיף ומקצועי על קידום אתרים אורגני ועל איך מקדמים אתר בגוגל.

קידום בגוגל הוא תהליך מתמשך שמטרתו לשפר את נראות האתר שלכם בתוצאות החיפוש. עבודת הקידום בגוגל מורכבת מאספקטים שונים – החל מעבודה טכנית על יסודות האתר עצמו, דרך כתיבה והזנת תכנים בצורה אסטרטגית לאתר ועד לבניית שיתופי פעולה והקמת תשתיות יעודיות לצורך השגת קישורים איכותיים על בסיס קבוע מאתרים אחרים.

מה עושים עם עמודים כאלה? אופציה אחת היא להעשיר אותם בתוכן ייחודי שנותן ערך כלשהו לגולשים ובכך להפוך אותם מעמודים דלים לעמודים ראויים. אופציה נוספת היא למחוק את העמודים במידה ואין בהם צורך (למשל בוורדפרס אפשר להחליט אם המערכת תיצור עמוד ארכיון לכותבים שונים, לתאריכים, תגיות ועוד).

טקסט שנגיש רק לאחר התחברות - יצירת תיאור מתאים לדפים שלא נגישים

הציעו בחינם את השירות או המוצר שאתם נותנים בתמורה לסקירה שלו.

כל מדריך more info לקידום אורגני בגוגל יגיד לכם שכל אסטרטגיה של קידום לאתר צריכה להתחיל במחקר מילות מפתח, נושאי כתיבה וגם מודיעין על המתחרים.

לעיתים תתקלו בהם בשם ‘קישורים נכנסים’. מדובר על אותם אזכורים שהאתר שלכם מקבל מאתר חיצוני – ומכאן גם מגיע השם. זה אחד האספקטים החשובים באלגוריתם של גוגל, כאשר על פי רוב קיימת קורלציה בין מספר הקישורים החיצוניים של האתר לבין הדירוג בגוגל.

Report this page